Home Kosova Zhbogar: Neni 3 të mos preket, spastrimi i parave kërkon luftë

Zhbogar: Neni 3 të mos preket, spastrimi i parave kërkon luftë

largea_zbogar1359762137Përfaqësuesi Bashkimit Europian Samuel Zhbogar, ka ndërhyrë në lidhje me kompetencat e Prokurorisë së Kosovës, për këtë punë, ai i ka dërguar një letër Kuvendit të Kosovës.

“Ne fuqimisht rekomandojmë që gjuha origjinale e nenit 3, që ka të bëjë me krime të pastrimit të parave në kompetencën ekzekutive të Prokurorisë Speciale- Zyrës së Prokurorisë së Kosovës të mos ndryshohet dhe të mbetet ashtu siç është aktualisht me Ligjin në fuqi për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit”, thotë Samuel Zhbogar në letrën drejtuar Kuvendit.

Previous articleAngela Martini e dashuruar me milionerin Voegele
Next articlePakistan: Sulm vdekjeprurës i militantëve kundër ushtrisë