Home Humor Xhaxhi militanti tregon për investimin e Klajdit dhe mesazhin e pëllumbit të...

Xhaxhi militanti tregon për investimin e Klajdit dhe mesazhin e pëllumbit të Kiles

gorja 01Xhaxhi militanti ka ardhur i gëzuar dhe pasi ka kërkuar raki dhe pasi i ka shpëtuar një pordhë, që nuk i kishte ndodhur ndonjëherë ka thënë se kjo ishte shenjë që do ta mbanin edhe një mandat pushtetin po me krisma ama. Është ulur në vendin e tij dhe pasi ka marrë teken dhe e ka kthyer i ka thënë mbesës se shalët nuk janë depozita të Ujësjellësit që i shtyp butonin dhe nuk sheh njeri.
-He ashtu janë…gjysh trap…bëtë inagurim ju…doli dhe ai që edhe bolet i ka qose dhe tha se po të kalonte muti në atë pjesë mjaftonte një buton dhe ai filtrohej.
-E moj shejtankë se ashtu është…se nuk gënjen Klajdi…se për shale, shalët ja njohin mirë atij…po mbylle gojën se jemi para zgjedhjeve.
-Nuk e mbyll. Pale doli në television dhe fliste për tuba që medemek ishin si shalë sekretaresh të mëdha…gënjeshtari…po aty nuk kishte tuba fare more gjyshi…po aty mender jush muti do ti marri shalët …po ti ke pjerdhur me gjithë parti….
-O po që nuk ngjave nga soji ynë moj çupë…pop se nuk e di Klajdi që nuk ka tubacion aty…nuk e di ai që aty nuk ndoidh asnjë pastrim…po është i mençur ai moj se kot nuk i tregonte kryeministrit se si funksiononte impianti…
-I tregonte po pse nuk ua thua këtyre që kur ai i shpjegonte Berishës se çfarë ndodhte në atë impiant…ai i tha se: Klajdi apo Klodi…kush je ti se ua harroj shpejt emrat unë…me këto që më thua ti mue këtu duhet të vija era mut mor djalë…po këtu asnjë erë nuk dëgjohet! Po Klajdi që e kishte situatën në dorë i ka thënë se kjo ishte dhe loja doktor…me 23 ose maksimumi me 24 do ta mbushnin depozitën vetë me mut se do të dilte rezultati…ja kështu moj lulushke, që di vetëm të lashë depozitën tënde ti! Po nashti dëgjoni këtu. Do ju them një ghjë të bukur . Nuk e di askush. Kilja, Kile Gorea i ka dërguar Berishës një sms po që nuk ka ndodhur këto 100 vjet. E mos bëni sikur nuk e kuptoni. Nuk ja ka dërguar me celularë, as me e-mail, as me ato tjerët se nuk i di unë. Po hë de se ua tregoj. Ka hipur në taracë dhe ka mbledhur pëllumbat rreh vetes. Kanë shkuar dhe qentë aty po i ka dhënë se nuk është momeniti për të numëruar votat. Pastaj i është drejtuar pëllumbave:
-Kush ka bythë të shkojë te doktori!
Të gjithë kanë thënë po njëzëri.
-O legena i ka thënë Kilja, po kur u bëtë kaq trima ju! Nuk them për atë doktorin tuaj unë re, po them për atë temin që të tredh…
Njëri nga pëllumbat ka ngritur kahun si shenjë miratimi. E ka marrë Kilja veçanatë dhe i ka thënë:
-Shkon te Berisha ti për mua?
-Po- i ka thënë ai.
-Mos ma ke me të futme?
-Jo i ka thënë ai.
-E bëjmë një test intelegjence?
– E bëjmë .
-Mirë, e njeh Artur Llanën?
-Jo për zotin!
-E njeh Mero Bazen?
-Jo për zotin!
-E njeh Xhevahir Gradicën?
-Jo për zotin!
– Po çfarë njeh atëherë?
Të gjithë ata që ke marrë ti në punë!
– Bravo do të shkosh ta takosh doktorrin dhe me vete do të japë këtë zarf. Mësoje se po e humbe ja thua me zë, se e di ai se si flisni ju pëllumbat:
O pëllumb , pëllumb im i shkruar
Te doktori jam duke të dërguar
Mos më bëj marrveshje të pistë
Thuaj të jem unë Kilja, i treti në listë
Në çdo vend tjetër nuk jam i sigurtë
Unë iki për lesh e pëllumb do të hash mut!

Previous articleHemoragji në PD-në e Durrësit, të rinjtë demokratë drejt FRD-së
Next articleI dashuri i ri i Sylvie Van der Vaart