Home Bota Von der Leyen: Detyra jonë është të forcojmë demokracinë në BE, ajo...

Von der Leyen: Detyra jonë është të forcojmë demokracinë në BE, ajo do të mbizotërojë në këtë luftë

“Është detyrë e çdo brezi të luftojë  për  demokracinë dhe është detyra jonë të ndihmojmë Ukrainën dhe të mbrojmë demokracinë nga ndërhyrja ruse dhe të forcojmë çdo demokraci në Evropë”, kështu deklaroi kryetarja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen në fjalimin e saj në Forumin për Demokraci në Athinë.

“Sot, si në të kaluarën, një demokraci po lufton për mbijetesë kundër agresionit të një autokracie të huaj, por unë jam e  bindur se demokracia do të mbizotërojë”, shtoi von der Leyen.

“Dhe është detyra jonë të mbrojmë demokracinë”, theksoi presidentja .

Previous articleMinistri serb i përgjigjet DASH: Serbia vendos vetë për politikën e saj të jashtme
Next articleMeta: Rama s’është bosi, ai është marrë peng nga krimi e ndërkombëtarët, në presion të borxheve të tij personale