Home LifeStyle Video/ Dubai po planifikon të ndërtojë rrokaqiellin më të lartë të banimit...

Video/ Dubai po planifikon të ndërtojë rrokaqiellin më të lartë të banimit në botë

Deri më tani, Central Park Tower i Nju Jorkut kryesonte listën e ndërtesave më të larta në botë, me 98 kate apartamentesh dhe një lartësi prej 472 metrash. Megjithatë, Dubai ka vendosur që të thyejë atë rekord dhe të marrë drejtimin duke ndërtuar rrokaqiellin më të lartë në botë, i cili do të përfshijë gjithashtu rezidenca.

Sipas planit të paraqitur, është gradacela Burj Binghatti Jacob & Co Residences, e cila është projektuar nga zhvilluesi i pasurive të paluajtshme të Emirateve Binghatti dhe kompania e bizhuterive dhe orëve Jacob & Co.

Burj Binghatti Jacob & Co Residences, megjithatë, nuk pritet të bëjë përshtypje vetëm me lartësinë dhe 100 katet e saj. Në krye do të ketë frëngji që duken si diamante, ndërsa sipas dy kompanive që do ta ndërtojnë, edhe pjesa e brendshme e godinës do të jetë veçanërisht luksoze.

Previous article“Një kafe me Kristjanin”, intervista ndryshe e Asllanit
Next article“O skizofren, mos bëj si idiot!”/ Masë disiplinore për deputetin Petrit Vasili, përjashtohet pesë ditë nga pjesëmarrja në komisione dhe seanca plenare