Home Aktualitet Valentina Leskaj merr postin e rëndësishëm, bëhet e para myslimane që emërohet...

Valentina Leskaj merr postin e rëndësishëm, bëhet e para myslimane që emërohet në këtë detyrë

Ish-deputetja e PS është emëruar në Bordin Këshillëdhënës të Lëvizjes Kundër Anti-Semitizmit (CAM). Lajmi është bërë i ditur nga Ambasada e Izraelit në Tiranë.

“Leskaj bëhet anëtari i parë mysliman i bordit dhe bashkohet me një listë mbresëlënëse të këshilltarëve që ndihmojnë organizatën të drejtojë luftën kundër antisemitizmit në të gjithë botën. Leskaj ishte Anëtare e Parlamentit Shqiptar nga 2002 në 2017. Gjatë asaj kohe, midis një numri rolesh të lartë, ajo shërbeu si Ministre e Punës dhe Çështjeve Sociale, Zëvendëskryetare e Parlamentit dhe Nënkryetare e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës. Nga 2013-17, ajo ishte Presidente e Grupit të Miqësisë Shqipëri-Izrael në Parlamentin Shqiptar dhe kryetare e Parlamentit Shqiptar në Këshillin e Evropës”, thuhet në njoftim.

Previous articleAforizma nga shkrimtari italian Aprile
Next articleBilanci ditor/ Bie ndjeshëm numri i të infekuarve me Covid-19 në Kosovë