Home Rajoni U bllokuan për orë të tëra në dëborë, Mitsotakis: Kompania koncensionare të...

U bllokuan për orë të tëra në dëborë, Mitsotakis: Kompania koncensionare të dëmshpërblejë me 2000 euro çdo makinë

Kryeministri grek Kyriakos Mitsotakis kërkoi 2000 euro dëmshpërblim për çdo automjet i cili mbeti i bllokuar në Attiki Odo nga kompania koncesionare e Attiki Odo , që është përgjegjëse për mirëmbajtjen e rrugës.

Sipas mediave greke, kompania pa hezitim pranoi të dorëzojë këtë shumë si dëmshpërbim për kushtet e vështira në të cilat qëndruar qytetarët.

Pas situatës kaotike që u shkaktua në rrugët e vendit, Mitsotakis kryesoi një takim ku morn pjesë Ministri i Mjedisit dhe Energjisë Kostas Skrekas , Ministri i Krizave Klimatike dhe Mbrojtjes Civile Christos dhe Sekretari i Përgjithshëm i Kryeministrit  Grigoris Dimitriadis në të cilën diskutuan mënyrat e mundshme për të vënë nën kontroll situatën e vështirë të cilën po kalojnë.