Home LifeStyle Trump i kundërvihet keq Meghan Markle: E ndau Princin Harry nga gjiri...

Trump i kundërvihet keq Meghan Markle: E ndau Princin Harry nga gjiri familjes

Trump gjithashtu nuk i kurseu deklaratat e tij kundër Meghan Markle – duke pranuar se ai nuk është një fans, duke e akuzuar atë për “mosrespektim” dhe “lëndim” të Mbretëreshës dhe manipulim të “tmerrshëm” të Princit Harry deri në atë masë sa që ka shkatërruar marrëdhënien e tij familjare.

‘Unë nuk jam një fans i saj. Unë nuk isha nga dita e parë. Mendoj se Harry është përdorur tmerrësisht dhe mendoj se një ditë do të pendohet. Unë mendoj se Harry është përdorur dhe është përdorur tmerrësisht. Mendoj se i ka prishur marrëdhëniet me familjen dhe kjo e lëndon Mbretëreshën”, tha Trump.

Duke folur për Dukeshën e Sussex-it, ai shtoi:

“Mendoj se ajo është treguar shumë mosrespektuese ndaj Mbretëreshës, e cila është një grua kaq e madhe, një person kaq i madh, një person historik. Unë mendoj se ajo është shumë mosrespektuese për familjen mbretërore dhe më e rëndësishmja për mbretëreshën.”

Ai tha gjithashtu se Meghan ishte ‘shumë e papërshtatshme’ kur u pyet nga Farage në lidhje me pretendimet se ajo përdori titullin e saj mbretëror për të ndërhyrë në politikën amerikane, duke shkruar në letrën e kryesuar nga Sussexes për të lobuar anëtarët e Kongresit për çështje të tilla si leja e atësisë.

“Ajo po përpiqet të bëjë gjëra që unë mendoj se janë shumë të papërshtatshme,” tha ai.