Monday, August 15, 2022
Home Tags Xhevat deva

Tag: xhevat deva

Xhafer Deva, etalon dhe shembulli më i lartë i patriotizmit dhe...

Nga Skënder Kapiti Xhafer Deva është   etalon, shëmbulli më i lartë i patriotizmit dhe nacionalizmit shqiptar. Ashtu si shteti e kisha serbe, edhe propaganda antishqiptare...
SiteLock