Thursday, June 30, 2022
Home Tags Vonesat trazira

Tag: vonesat trazira

Thaçi: Vonesat e BE-së, thirrje për trazira të reja në Ballkan

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, tha se Bashkimi Evropian "po vonon dhe po gabon" në Ballkanin Perëndimor. "Kjo vonesë është thirrje për trazira të reja...
SiteLock