Saturday, January 28, 2023
Home Tags Veliera

Tag: veliera

Bashkia e Durrësit anulon tenderin për projektin “Veliera”: Ka gabime dhe...

Bashkia e Durrësit ka anuluar tenderin për projektin “Veliera”, procedurat e të cilit i hapi në muajin tetor dhe më 8 nëntor pritej të...

FOTO/ Apeli ndryshon vendimin e Gjykatës së Durrësit, Veliera kthehet për...

Gjykata e Apelit Durres ka ndryshuar vendimin e Gjykatës Durrës të dates 2.2.2021 dhe kthen aktet pranë prokurorisë për vazhdimin e hetimeve. Vijon...

Gjykata mbyll çështjen “Veliera” në Durrës/ I hapet rruga vijimit të...

Gjykata e shkallës së parë në Durrës ka pushuar çështjen e shumë përfolur “Veliera”. Ndërkohë kujtojmë se shoqëria civile kishte kërkuar që çështja të...

Veliera e braktisur në Shëngjin/ Pronari francez: Kam udhëtuar në Sarandë...

Më datë 17 tetor, Policia ka ndaluar një velierë të braktisur që zotërohej nga një shtetas francez, i cili ka qenë duke udhëtuar nga...
SiteLock