Sunday, February 5, 2023
Home Tags Vegjetariane

Tag: vegjetariane

Vegjetarianët që konsumojnë vetëm pije dhe duhan janë më të shëndetshëm...

Studiues nga Universiteti i Skocisë kanë zbuluar se vegjetarianët kanë një profil më të shëndetshëm të biomarker (Biomarker, shkurtesë për shënuesit biologjikë, janë masa...
SiteLock