Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Variant djallezor

Tag: variant djallezor

Varianti ‘djallëzor’ i koronavirusit dhe më i tmerrshëm kalifornian/ Ekspertët japin...

Sa vijnë dhe bëhen më të rrezikshëm variantet e reja të koronavirusit, së fundmi ekspertët amerikanë besojnë se varianti kalifornian i koronavirusit është jo...
SiteLock