Home Tags Udhezim

Tag: udhezim

Udhëzimi i ri/ MAS: Ja si do plotësohen kuotat e lira...

Ministria e Arsimit ka vendosur t’ua shtrëngojë pak “lakun” universiteteve me pranimet e reja. Përshtatja e kuotave ose më saktë shpërndarja e atyre që...

Shpjegimi me VIDEO: Si mund të merrni leje për të dalë...

Që prej së mërkurës në Shqipëri kanë hyrë në fuqi masat e reja shtrënguese dhe të gjithë qytetarët janë të detyruar që të qëndrojnë...

Mbyllja e shkollave prej koronavirusit, Ministria e Arsimit nxjerr udhëzimin: Si...

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ka publikuar një udhëzues se si do të zhvillohet mësimi nga shtëpia, pas mbylljes për një periudhë 2 javore...

“Arrestoni menjëherë këdo që ju ndërhyn në hetime”/ Urdhri i fundit...

Dy ditë para largimit nga detyra si kryeprokurore, Arta Marku ka firmosur udhëzimin e fundit për pavarësinë e prokurorëve nga ndërhyrja e politikës në...
SiteLock