Home Tags Torra veneciane

Tag: torra veneciane

Nis restaurimi i Torrës Veneciane, simboli antik i Durrësit

Në qytetin e Durrësit ka nisur restaurimi i Torrës Veneciane, e cila pritet të kthehet në pikë informacioni turistik. Programi EU4Culutre bën të ditur se...

Në shtator nis restaurimi i Torrës Veneciane dhe Hamamit në Durrës,...

Turistët nuk mundën as këtë vit të vizitojnë kullën rrethore në qendër të Durrësit. Torra, si dhe Hamami turk qëndrojnë të kyçura prej 1...
SiteLock