Home Tags Te adhura

Tag: te adhura

Çfarë pasurie ka Edi Rama? Gazetarja nxjerr detajet: Më shumë të...

Gazetarja Aranita Brahaj foli për pasurinë që ka deklaruar çifti Edi dhe Linda Rama. Ajo u shpreh se kryeministri dhe bashkëshortja e tij kanë qenë...

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare: Bie vlera e tregut të sigurimeve në...

Referuar njoftimit të publikuar nga faqja zyrtare e Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, të ardhurat nga primet e shkruara bruto të sigurimit për periudhën janar-gusht...
SiteLock