Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Speedster

Tag: speedster

Sikur në filmin “Star Wars”, arrin motoçikleta fluturuese – ja sa...

Motoçikleta fluturuese Speedster, që na rikujton në fluturaket e filmit fantashkencë “Star Wars”, do të jetë i qasshëm në treg dhe raportohet se do...
SiteLock