Thursday, December 8, 2022
Home Tags Spartak ngjelqa

Tag: spartak ngjelqa

Spartak Ngjela: Organet e reja do vendosin drejtësi, hapja e dosjes...

Sot është Dita Kombëtare e Drejtësisë në Shqipëri, ku për vite me radhë sistemi ynë i drejtësisë vuan nga korrupsion dhe mungesa e ulët e besimit nga...
SiteLock