Sunday, November 27, 2022
Home Tags Sovran hoti

Tag: sovran hoti

Më shumë se 10.000 veta kanë firmosur peticionin: ‘Shtoni Kosovën si...

Vetëm për një ditë peticioni që kërkon emërtimin e Kosovës si shtet në Netflix është firmosur nga më shumë se 10.000 veta dhe numri sa vjen...
SiteLock