Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Sllovene

Tag: sllovene

Durrës. Ekspertët shqiptarë dhe sllovenë: Godina e postës e sigurt

Ekspertët shqiptarë të Fondit Shqiptar të Zhvillimit (FSHZH), të cilët po ndihmohen edhe nga ekspertë sllovenë, inspektuan, më 6 dhjetor 2019, filialin e...
SiteLock