Thursday, December 8, 2022
Home Tags Skllaveri

Tag: skllaveri

Skllavëria e madhe dixhitale

Një shoqëri organizohet mbi tri lloje marrëdhëniesh: shkëmbimin tregëtar në një ekonomi tregu; kufizimin social, që bazohet mbi profesionin e ushtruar dhe mbi nivelin...

“Kampi i vdekjes” në Korenë e Veriut

Një raport i publikuar së fundmi nga Komiteti për të Drejtat e Njeriut në Korenë e Veriut, me seli në Uashington, ka zbuluar detaje...
SiteLock