Thursday, December 8, 2022
Home Tags Skepticizem

Tag: skepticizem

Skepticizmi ndaj AstraZeneca ka shkaktuar mijëra viktima

Shkencëtarët dhe politikanët “kanë vrarë mijëra njerëz” duke hedhur baltë mbi reputacionin e vaksinës AstraZeneca, sipas një shkencëtari të Universitetit të Oksfordit, i cili...
SiteLock