Sunday, December 4, 2022
Home Tags Skandali i pagave

Tag: skandali i pagave

Thjesht ranë maskat, priten veshjet

Nga Frrok Çupi Njeriu që zgjati dorën dhe shpoi ‘thesin’ me pagat, më duket se bëri një punë arti. Ka ndodhur javën e kaluar dhe...
SiteLock