Monday, December 5, 2022
Home Tags Sit kombetar

Tag: sit kombetar

Apolonia e Ilirisë – Site i rëndësishëm arkeologjik në Jug në...

Nga Gëzim Llojdia 1. Rizgjim që humb psherëtimës, diku mes humbjesh dhe fitores. Ideja se Apolonia e Ilirisë dhe Butrinti ishin të njohura qysh prej...
SiteLock