Home Tags Simbolet kombetare

Tag: simbolet kombetare

Mali i Zi aprovon ligjin për simbolet kombëtare

Qeveria e Malit të Zi ka aprovuar projekt-Ligjin për Simbolet Kombëtare i hartuar nga Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave, Mehmet...
SiteLock