Home Tags Roland xhelili

Tag: roland xhelili

Gara në PS e Durrësit shkon drejt barsaletës. Ish komunalisti është...

PS e Durrësit është duke u keqpërdorur si shembull për konkurencë të "ndershme". Vetëm tre ditë më parë, u legalizuan dy kandidaturat për kreun...

Prefektura mbledh bordin e emergjencës

Nga Marinela Dushi /  Mungojne fonde për të marrë masa në parandalimin e përmbytjeve. Kryetarë të komunave apo bashkive të ndryshme për qarkun e...

PS në Durrës: Shumë shpejt marrim kreun e qarkut. Roland Xhelili...

Roland Xhelili, kryetar i grupit të PS në këshillin e bashkisë së Durrësit dhe ish sekretar i përgjitshëm i prefekturës në periudhën kur prefektura...
SiteLock