Home Tags Roje kufitare

Tag: roje kufitare

BE dërgon roje kufitare në Greqi dhe Bullgari

Megjithëse Greqia e ka forcuar mbrojtjen e saj kufitare me Turqinë, në Greqi shkojnë gjithnjë e më shumë refugjatë. Nga ana tjetër, situata në...
SiteLock