Home Tags Rikonstruksion

Tag: rikonstruksion

Presidenca kërkon 490 milionë lekë shtesë nga Qeveria: Godina jonë 14...

Presidenca ka kërkuar rreth 490 milionë lekë më shumë në buxhetin e vitit të ardhshëm. Sipas këtij institucioni shumica e fondit kërkohet për rikonstruksionin...

Rikonstruktohet shkolla ‘Kol Martini’ në Malësi të Madhe, Kushi: Gati për...

Shkolla e mesme 'Kol Martini' në Malësi të Madhe është drejt përfundimit të rikonstruksionit. Lajmi është bërë me dije nga ministrja e Arsimit, Evis...

Rikonstruktimi i shkollës ’28 Nëntori’ në Fushë-Milot, Kushi: Gati në shtator...

Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka publikuar një foto-album nga rikonstruktimi i shkollës 9-vjeçare dhe kopshtit “28 Nëntori” në Fushë-Milot. Kushi shkruan se sezoni...

Bashkia Durrës hap tenderin/ Fut në rikonstruksion “Shekspirin”!

    Bashkia e Durrësit ka shpallur tenderin 4.1 milionë lekë për rikonstruksionin e rrugës ‘Shekspiri’. Rruga që planifikohet të rikonstruktohet gjendet në territorin e Njësisë...

Rikonstruksion i fasadave dhe risistemim i hapësirave të brendshme

Fondi Shqiptar i Zhvillimit nëpërmjet një njoftimi në faqen zyrtare ka bërë me dije se pas fasadave në Vlorë, vijon rikonstruksioni i fasadave në...

FSHZH: Synohet rikonstruksioni dhe rikonceptimi i objekteve përgjatë lumit Drin dhe...

Qeveria Shqiptare dhe Fondi Shqiptar i Zhvillimit njoftojnë projektin e ri i cili synon rikonstruksionin e fasadave të objekteve përgjatë Lumit Drin dhe ri...

Bashkia Durrës shpall tenderin për rikonstruksionin e rrugës “Kastrioti”

Bashkia Durrës ka shpallur një tender me fond 12.2 milionë lekë, për rikonstruksionin e rrugës “Kastrioti” në Durrës, e cila ndodhet në lagjen nr.8...

Projekt i ri në Bashkinë Tepelenë. Nis rikonstruksioni i rrugës Salari-Nivicë

Fondi Shqiptar i Zhvillimit nëpërmjet një njoftimi në faqen zyrtare ka bërë me dije se do të nis një investim me financim nga Qeveria...

Kërkoi fonde për rikonstruksion godine, zbardhet ‘çeku i parë’ për KQZ-në...

Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) nuk iu dha i gjithë fondi që kërkoi për rikonstruksionin e godinës dhe blerjen e pajisjeve kompjuterike. Por, ndryshe...

“Skënderbej” i Elbasanit në rikonstruksion – FSHZH shpall tenderin/ Fondi 136...

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka shpallur tenderin me fond 136.6 lekë për rikonstruksionin e rrugës “Iljaz Kosova” në Elbasan. Zona në të cilën do të...
SiteLock