Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Qetesia

Tag: qetesia

Franca nuk gjen qetësinë nga COVID-19, shefi i federatës së spitaleve...

Kreu i federatës së spitaleve të Francës bëri thirrje të premten për një bllokim të ri mbarëkombëtar për të frenuar përhapjen e infeksioneve nga...

Studimi: Tingulli i natyrës na ndihmon të relaksohemi

Zhurma e butë e një përroi ose zhurma e erës në pemë mund të ndryshojë fizikisht mendjen tonë dhe sistemet trupore, duke na ndihmuar...

“Mania e tërheqjes së qetësisë”, dhjetë përfitimet që sjell meditimi

Të largohesh nga shqetësimet dhe problemet e jetës së përditshme është një praktikë që kërkohet gjithnjë e më shumë nga të rinjtë, e rraskapitur...

Si të ruani qetësinë në situata të tensionuara

Është e vështirë të mos përfshihesh emocionalisht, kur je pjesë e një bisede të tensionuar. Ndonjëherë mosmarrëveshja mund të ngjajë edhe si një kërcënim....

Si ta menaxhoni zemërimin e të qetësoheni shpejt?

Çfarë jua nxeh gjakun më së shumti? Ndoshta problemet në komunikacion, komentet negative nga shefi apo anulimi i planeve nga shokët. Çdo njeri ka diçka...
SiteLock