Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Qeshje

Tag: qeshje

Bëhu arsyeja që dikush tjetër të buzëqeshë

“Ndani buzëqeshjen tuaj me botën. Është një simbol i miqësisë dhe paqes. ” Christie Brinkley Është e lehtë të lejojmë që jeta të na rrëzojë...
SiteLock