Thursday, February 9, 2023
Home Tags Qenushe

Tag: qenushe

Nusja e veçantë ndërron buqetat me…qenushë

Jemi mësuar që në fotot e nuses dhe shoqërueseve të saj ditën  dasmës të shohim shumë buqeta. Secila prej tyre zgjedh buqeta të ngjyrave...
SiteLock