Thursday, February 9, 2023
Home Tags Qendra Komunitare Multidisiplinare

Tag: Qendra Komunitare Multidisiplinare

Kushti i Francës për hapjen e negociatave, Balla: Shqipëria masa të...

Është hapur në Elbasan Qendra Komunitare Multidisiplinare falë mbështetjes që Qeveria Gjermane dhe Terre des homes Albania. Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant...
SiteLock