Saturday, February 4, 2023
Home Tags Qendra administrative nr.2

Tag: qendra administrative nr.2

Qendra Administrative nr.2 në Durrës jashtë funksionit prej kohësh, arsye “mungesa...

Qendra Administrative nr.2, e cila përfshin lagjen 6,7,9,10 dhe 11, si pasojë e tërmetit të 26 nëntorit 2019, është transferuar rreth 100 metra nga vendodhja e...
SiteLock