Monday, February 6, 2023
Home Tags Qender libri

Tag: qender libri

Margariti: Aneksi i Bibliotekës Kombëtare po shndërrohet në qendrën më të...

Aneksi i Bibliotekës Kombëtare do të shndërrohet në qendrën më të re të librit. Puna në këtë ndërtesë po vijon dhe ministrja e Kulturës...
SiteLock