Thursday, February 9, 2023
Home Tags Pyetje pergjigje

Tag: pyetje pergjigje

Pyetje-përgjigje në lidhje me ankesat e qytetarëve mbi shërbimet online

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacioni (AKSHI) ka ndryshuar përgjithnjë raportin mes qytetarit dhe administratës përmes ofrimit të shërbimeve me anë të një kliku...
SiteLock