Wednesday, February 8, 2023
Home Tags Puntore

Tag: puntore

Bideni u premton ndihmë punëtorëve të prekur nga pandemia

Presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, të mërkurën i premtoi një grupi të punëtorëve të goditur nga pandemia e koronavirusit se...

Mercedes-Benz shpërblen punëtorët në Gjermani me nga 1 mijë euro bonus

Për shkak të situatës me Covid-19, prodhuesi Daimler që ka nën pronësi Mercedesin do t’i shpërblejë punëtorët në Gjermani me 1 mijë euro si...

Italia kërkon 90 mijë punëtorë deri në fund të vitit: Ja...

Profesionistët e shëndetësisë, specialistët e Telekomunikacionit (TIK), menaxherët e shitjeve dhe menaxherët e eksporteve: këto janë ndër profesionet shumë të kualifikuara më të kërkuara...

Maqedoni e Veriut, zvogëlohet dyfish puna e punëtorëve ndërtimor në vendet...

Në periudhën janar – shtator të këtij viti vlera e tërësishme e punëve ndërtimore të dakorduara në vendet e huaja arrin 200.928.000 denarë, që...

Gjermania hap dyert nga sot për punëtorët e kualifikuar

Nga 1 marsi në Gjermani ka hyrë në fuqi Ligji për Fuqinë Punëtore të Kualifikuar, i cili rregullon në detaje ardhjen e tyre nga...
SiteLock