Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Puntore sezonale

Tag: puntore sezonale

REPORTAZHI: Pandemia nuk e ndaloi migrimin sezonal të punëtorëve shqiptarë në...

Kufizimi i lëvizjes në kufi dhe bllokimi i qarkullimit të lirë apo mbyllja e vendeve të punës, e kufizoi numrin e emigrantëve sezonalë edhe...

Hapet Kapshtica, nga sot Greqia lejon kalimin vetëm për punëtorët sezonalë

Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Korçë njofton se është hapur dogana e Kapshticës për të hyrë në Greqi për punëtorët sezonalë. Pala greke ka...

Më në fund një lajm i mirë nga Greqia për shqiptarët

Të gjithë punëtorët sezonal që dëshirojnë të punojnë bëhet me dije se është hapur dogana e Qafë-Botës. Dogana pritet të hapet për afatin 25...
SiteLock