Saturday, February 4, 2023
Home Tags Punonjesit

Tag: punonjesit

Me zinxhirë dhe dryn/ Voltana Ademi merr vendimin drastik: “Burgos” punonjësit...

Voltana Ademi ka vendosur një rregull të ri tek Bashkia Shkodër. Prej dy ditësh dyert e godinës janë të mbyllura gjatë orarit zyrtar të...

Pasi mori 1.2 mld dollarë, themeluesja e Spanx shpërblen punonjësit me...

Vetëm një ditë pasi lidhi një marrëveshje 1.2 miliardë dollarësh me Blackstone Inc., themeluesja e Spanx, Sara Blakely u ka dhuruar 500 punonjësve të...

Si t’i motivoni punonjësit tuaj

Investimi në fuqinë punëtore do të thotë investim për të ardhmen. Rëndësia që një kompani i kushton punonjësve luan rol në performancën e kompanisë...

Koronavirusi, Twitter i kërkon stafit të punojë nga shtëpia

Twitter kërkoi nga punonjësit e tij të punojnë nga shtëpitë, për të ndihmuar në frenimin e përhapjes së koronavirusit. Në një blog online, rrjeti social...

Punonjësit me kontratë të përkohshme në administratën shtetërore. Qeveria publikon listat...

Qeveria ka botuar në Fletoren Zyrtare numrin e plotë të punonjësve me kontratë të përkohshme në vitin 2020 në të gjitha njësitë e qeverisjes...

Në punë s’duhet të tregoheni “më të mirë seç duhet”

Në punë nuk duhet të tregoheni “më të mirë seç duhet”. Të tregoheni të sjellshëm dhe të respektoni kolegët tuaj të punës krijon padyshim...
SiteLock