Sunday, January 29, 2023
Home Tags Punonjes sezonale

Tag: punonjes sezonale

Punonjësit sezonalë që do të punësohen këtë vit në Greqi, ja...

Punonjësit sezonalë që do të punësohen këtë vit në Greqi, do të kenë sigurime dhe shërbim shëndetësor falas. Qeveria greke ka përgatitur ndryshimet e fundit...
SiteLock