Saturday, January 28, 2023
Home Tags Psikologe

Tag: psikologe

“6 fëmijë kanë humbur jetën nga Covid”, psikologja e njohur shqiptare...

Situata e koronavirusit në vendin tonë duket mjaft serioze. Mirëpo pavarësisht kësaj, qytetarët janë akoma skeptik për ekzistencën e virusit ose për rrezikshmërinë e...

Divorci nuk është dështim, ndonjëherë ai nënkupton suksesin e martesës

Martesa është projektuar për të nxitur njerëzit të rriten. Nëse pasi provoni gjithçka, madje edhe terapinë në çift, zgjidhja është divorci, kjo asnjëherë nuk...

Këshilla nga psikologët, si të jeni më të lumtur

1.Mos u shqetëso për gjërat që nuk mund t’i ndryshosh E thënë thjesht, shqetësimi nuk bën asgjë, por shton më shumë stres në jetën tënde....

8 shenjat që tregojnë se fëmija juaj ka nevojë për ndihmën...

Si të rritur, ne shpesh e shohim sjelljen e fëmijëve tanë si të pakuptueshme. Është shumë e vështirë të krijosh një vijë midis sjelljes...

50 psikologë nga Kosova ikin në zonat e prekura nga tërmeti

Një grup prej 50 psikologesh, 4 psikiatër, 2 epidemiolog dhe mjek, është nisur ditën e sotme për në zonat e prekura nga kriza në...
SiteLock