Saturday, January 28, 2023
Home Tags Prona shteterore

Tag: prona shteterore

Kaluan pronën shtetërore te privatët, KLSH kallëzon në prokurori 6 punonjës...

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar në prokurori 3 ish regjistrues dhe 3 specialistë të ish Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive në...
SiteLock