Wednesday, February 8, 2023
Home Tags Prokuroria Speciale e Kosovës

Tag: Prokuroria Speciale e Kosovës

Prokuroria Speciale ngre aktakuzë për krime kundër njerëzimit dhe dhunimit gjatë...

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit, Z.V për veprat penale, krime të luftës kundër popullsisë civile dhe dhunimit gjatë luftës...
SiteLock