Sunday, January 29, 2023
Home Tags Prokuri

Tag: prokuri

Kreu i Prokurorisë së Elbasanit, Kreshnik Ajazi përballet me vetingun

Gjatë seancës dëgjimore, Ajazi dha shpjegime për dy çështje të hetuara prej tij, ndërkohë që KPK nuk relatoi probleme domethënëse me pasurinë dhe figurën. Nga...
SiteLock