Monday, February 6, 2023
Home Tags Projekti zvicerian

Tag: projekti zvicerian

Raporti i projektit zviceran “Bashki të Forta” vlerëson Bashkinë e Durrësit...

Projekti Zviceran Bashki të Forta, nëpërmjet raportit të përsëritur javor, ka identifikuar disa aksione që institucionet vendore dhe ato rajonale kanë ndërmarrë për t’i...
SiteLock