Saturday, January 28, 2023
Home Tags Projeksion

Tag: projeksion

Zgjedhjet Parlamentare 2021 dhe listat e kandidatëve në Qarkun e Durrësit,...

Ndryshimet kushtetuese të 30 korrikut 2020, si dhe ndryshimet e Ligjit Zgjedhorë të 5 tetorit 2020, dendur kanë krijuar pështjellim në ndërtimin e strategjive...
SiteLock