Saturday, February 4, 2023
Home Tags Programi qeveritar

Tag: programi qeveritar

Qeveria e Kosovës diskuton për programin qeverisës

Kabineti qeveritar i Kosovës është mbledhur sot në Prevallë për të diskutuar programin qeverisës 2020-2023. Kështu ka bërë të ditur zëvendëskryeministri i parë i Kosovës,...

Kuvendi i Kosovës, Albin Kurti prezanton programin e tij qeveritar

Albin Kurti ka paraqitur para deputetëve të Kuvendit të Kosovës, planin qeverisës. Kurti ka thënë se ky është një program që adreson secilën fushë dhe...
SiteLock