Monday, February 6, 2023
Home Tags Programi kombetar i praktikave te punes

Tag: programi kombetar i praktikave te punes

MASR çel Thirrjen e 5-të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka hapur për herë të pestë aplikimet për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës, në Administratën Shtetërore dhe...
SiteLock