Saturday, February 4, 2023
Home Tags Prodhime

Tag: prodhime

Prodhimi sezonal vjen me çmime të rritura/ Rameta: Kostot e shtuara...

Çmimet e rritura të inputeve bujqësore dhe plehrave kimikë që blejnë fermerët për mbjelljen e kulturave në vend, do të reflektohen në prodhim më...
SiteLock