Friday, January 27, 2023
Home Tags Procedure

Tag: procedure

TIA: Pasagjerët që udhëtojnë drejt Athinës dhe Kretës duhet të ndjekin...

Tirana International Airport sjell në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Greqisë, aktualisht drejt Athinës dhe Kretës, që është i detyrueshëm të plotësohet formulari...

Riaplikimi për pasaporta udhëtimi, ministri Lleshaj jep njoftimin e rëndësishëm

Qytetarët që kanë nevojë të ri-aplikojnë për pasaporta udhëtimi, tashmë nuk kanë nevojë të shpenzojnë kohë pranë policisë për të plotësuar formularë, por mund...
SiteLock