Sunday, January 29, 2023
Home Tags Privatesi

Tag: privatesi

WhatsApp heq kufizimin për përdoruesit që nuk pranojnë rregullat e reja...

WhatsApp nuk do t’i kufizojë më ata që nuk i pranojnë rregullat e reja të privatësisë. Rregullorja e re hyri në fuqi më 15 maj...

WhatsApp me masa të rrepta për përdoruesit që nuk pajtohen me...

Përdoruesit e WhatsApp që nuk bien dakord me politikën e përditësuar të privatësisë të shërbimit në pronësi të Facebook përballen me mundësinë e humbjes...

Këto pesë gjëra mos i kërkoni kurrë në Google

Në shumicën e rasteve, Google është një motor kërkimi që mund të jetë shumë i dobishëm për të gjetur diçka që ju nevojitet. Sidoqoftë, ndonjëherë...

Mbrojtja e të dhënave personale në kohën e Covid-it dhe disa...

Nga Massimo Montanile Shumë njerëz në këtë periudhë ngrenë çështjen e bilancimit mes privatësisë (Privacy) dhe shëndetit. Në mënyrë të sintetizuar, e drejta për mbrojtjen e të...
SiteLock