Tuesday, January 31, 2023
Home Tags Prinderimi

Tag: prinderimi

Zbuloni nëse duhet apo jo të jeni prindër autoritar

Në vitin 1960, një kërkues dhe teoricien i quajtur Baumrind, u mor me teori rreth stileve të prindërimit. Ai e ndau prindërimin në katër stile, të...
SiteLock